Om mig

Utbildad nutritionist som arbetat ett par år som anställd i kosttillskottbranschen. Insåg snabbt att jag vill vara självständig och ha en större flexibilitet i mitt arbete. Startade eget två år efter examen och började med traditionellt företagande där jag sålde tjänster,  främst kostrådgivning online.

Jag har alltid drömt om familj och barn och har idag två små döttrar. Jag vill vara delaktig i att göra dem till självständiga individer med hög självkänsla. Det kan vara mitt viktigaste jobb i livet.

Under föräldraledigheten insåg jag att mitt företagande begränsat mig, att byta tid mot pengar var inte heller min grej. Jag ville ha ett än mer meningsfullt arbete, göra något större, utveckla mig själv och min verksamhet.

Idag har jag en plan för att skapa mig den tillvaro många knappt vågar drömma om. En möjlighet att arbeta för att jag vill, inte för att jag måste. Att bidra till projekt som är större än mig själv och göra skillnad, på riktigt. Att framgång för mig bara kan uppnås genom att hjälpa andra att nå sina mål och drömmar.

Min tillvaro om 5 år:

  • Sovmorgon och lång frukost, varje dag.
  • Har möjlighet att arbeta var jag vill, gärna någon månad på varmare breddgrader när det är vinter hemma i Sverige.
  • Arbetar 3-4 timmar per dag.
  • Arbetet är en livsstil som går hand i hand med min vardag.
  • Jag bidrar till en bättre värld och mitt arbete känns meningsfullt.
  • Jag inspirerar och hjälper andra att drömma och nå sina mål.

Vad drömmer du om? Kan jag inspirera eller hjälpa dig på något sätt?